Mora Safe työpuukko

Rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin suunniteltu uuden sukupolven työpuukko tylpällä turvakärjellä, joka ehkäisee vahingossa puhkaisemista. Kahvan suuri koko ja voimakas muotoilu saa puukon istumaan erinomaisesti käteen ja tekee työskentelystä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Kahvassa suurikokoinen sormisuoja.

Muovikahva. Terän materiaali runsashiilinen teräs, joka on erittäin helppo teroittaa. Terän pituuden ja paksuuden suhde on suunniteltu työkäyttöön antamaan paremman käyttökokemuksen ammattilaiselle. Kokonaispituus: 206 mm. Terän pituus: 82 mm. Terän paksuus: 2,0 mm. Paino 112 g tupen kanssa. Musta hyvin suunniteltu muovituppi, jonka voi laittaa vyön lisäksi esim. napin läpeen, ja rinnalle voidaan valita yksi tai useampia muita Morakniv ammattipuukkoja, ja tupet voidaan niputtaa yhteen, jolloin kaikki työkalut on helposti saatavilla.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Myyntierä 15 kpl.

6,40 € Hinta   (ALV 0%)
8540 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...