Mora Companion F Rescue puukko

Käteen erinomaisesti istuva sahalaitainen ja kärjestä turvapyöristetty laatupuukko pelastusvarusteeksi, veneilijöille, eränkävijöille, metsästäjille, kalastajille ja retkeilijöille. Soveltuu kuitujen, hihnojen, verkkojen ja köysien katkaisemiseen, pakkauksien avaamiseen, nylonin leikkaamiseen jne. Pyöreän kärjen ansiosta paukkuliivien, pelastuslautan tai käyttäjän vahingoittaminen ei ole yhtä todennäköistä kuin teräväkärkisellä puukolla.

Kumipintainen kahva, jonka kuviointi tarjoaa erinomaisen otteen ja tehostaa työskentelyä. Terän materiaali kylmävalssattu ruotsalainen ruostumaton Sandvik erikoisteräs, eli pysyy erittäin terävänä pitkään. Kokonaispituus: 214 mm. Terän pituus: 9 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 116 g. Muovitupen pohjassa tyhjennysreikä ja ylhäällä vyökiinnike, jossa kiinnitysmahdollisuus myös nappiin.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Myyntierä 15 kpl.

13,60 € Hinta   (ALV 0%)
8537 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...