Mora Basic S työpuukko

Rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin suunniteltu uusi terävä ja kestävä peruspuukko. Uudenlainen iskunkestävä kahva, jonka aiempia malleja suurempi koko ja voimakkaampi muotoilu saa puukon istumaan paremmin käteen ja tekee työskentelystä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Kahvassa suurikokoinen sormisuoja.

Muovikahva. Terän materiaali ruotsalainen ruostumaton erikoisteräs. Pysyy terävänä 6-8x normaalipuukkoa pidempään ja on oikea valinta ulkotöihin. Terän pituuden ja paksuuden suhde on suunniteltu työkäyttöön antamaan paremman käyttökokemuksen ammattilaiselle. Kokonaispituus: 206 mm. Terän pituus: 91 mm. Terän paksuus: 2,0 mm. Paino 112 g. Musta hyvin suunniteltu muovituppi, jonka voi laittaa vyön lisäksi esim. nappiin, ja rinnalle voidaan valita yksi tai useampia muita Morakniv ammattipuukkoja, ja tupet voidaan niputtaa yhteen, jolloin kaikki työkalut on helposti saatavilla.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Myyntierä 15 kpl.

6,40 € Hinta   (ALV 0%)
8539 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...