Ticket To The Moon Single riippumatto

Makoisia torkkuja omalla takapihalla ja retkillä. Korkealaatuisesta hengittävästä laskuvarjokankaasta valmistettu Ticket to the Moon yhden hengen riippumatto on suunniteltu optimoimaan nukkujan verenkierron antaen parhaan mahdollisen unenlaadun. Materiaali kestää kosteutta ja kuivuu nopeasti. Pieneen tilaan pakkautuvana riippumatto on helppo kuljettaa mukana retkillä yöpymistä varten.

Auki levitetyn riippumaton pituus on n. 3,2 metriä kiinnityskoukusta koukkuun. Nukkumistilan pituus 2,9 metriä ja leveys noin 1,5 metriä. Riippumaton maksimikuorma 200 kg.

Kuljetuspussin pituus 37 cm ja halkaisija 10 cm. 1-värinen Compact riippumatto painaa 500 g ja 2-värinen Single 480 g. Konepestävissä 30C. Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla.

Huomioithan, että kiinnitysnarut eivät sisälly toimitukseen. Valmistajan oma Ticket To The Moon kiinnitysköysipussi á 12,00 €. Pussi sisältää valmiiksi kaksin kerroin solmitut 2,4 m köydet. Välisolmut mahdollistavat riippumaton saamisen suoraan oikealle kireydelle, ilman tarvetta tehdä itse solmuja. 

Single hinta á 36,00 € ja Compact á 39,50 €. Logomerkkaus riippumaton suojapussiin lämpöprässättävällä siirtokuvalla. Logomerkkauksella, kysy tarjous, kiitos.

36,00 € Hinta   (ALV 0%)
6245 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...