Norolan uistin omalla logolla

Norolan kotimainen uistin on erittäin tyylikäs kesälahja kaikille kalastuksen ystäville. Tuote pohjautuu Norolan Light Spoon-uistimeen, joka on palkittu Erä-lehdessä Vuoden Haukiuistimena 2019.

Light Spoon on Norolanin ainutlaatuinen, käsityönä valmistettu kotimainen kevennetty lusikkauistin, jossa yhdistyvät pitkäheittoisuus, voimakas ja hakeva uintiliike sekä kaloja houkutteleva hohtava keskilinssi.

Uistin on suunniteltu erityisesti heittokalastukseen, mutta soveltuu myös vetouisteluun. Olit sitten aktiivikalastaja, tai satunnainen mökkikalastaja, Norolanin käsityönä Saimaan rannalla Mikkelissä valmistetut vieheet ovat hyvä valinta.

Pakattu kotimaiseen ja ekologiseen kirjepostitettavaan pakkaukseen, josta käyttäjä saa samalla hyvän infon tuotteen arvoista, teknisistä ominaisuuksita ja Norolanista.

Kokoina 8cm tai 10cm uistin ja runkoväreinä hopea, kulta ja kupari. Keskiosa saatavana halutulla värillä ja logolla/valokuvalla.

Omalla logolla/kuvalla minimitilaus vain 10 kappaletta ja toimitusaika 1-2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Aloituskustannus sisältyy kappalehintaan.

10 kpl á 22,00 €
20 kpl á 21,00 €
30 kpl á 20,50 €
50 kpl á 20,00 €
100 kpl á 19,00 €


Norola lure with custom printed logo/picture is a perfect Summer gift for business partners and staff. This high quality lure is made in Finland.

19,00 € Hinta   (ALV 0%)
9321 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...