Biogolftee logolla kotimainen ekologinen mainoslahja

BioGolfTii on vehnä- ja maissitärkkelyksestä valmistettu, 100 % biohajoava kotimainen tuote. BioGolfTii on joustava ja saatat pelata yhdellä tiillä useamman kierroksen. Tiin kuppi on muotoiltu siten, että pallo pysyy hyvin paikallaan.

BioGolfTiit 52mm tai 70mm pituisena. Saatavissa valkoisena, punaisena, keltaisena, limen vihreänä, sinisenä, pinkkinä ja oranssina. 10, 15 tai 20 tiitä per pussi.

Tiit mustalla kaksipuolisella varsipainatuksella sekä 4-väri kuppipainatuksella. Pussit on mahdollista nimikoida sekä alkaen 300 kappaleen tilauksissa pussiin voidaan painattaa monivärinen logo. Kysy tarjous, kiitos. Valmistus Helsingissä. Toimitusaika 1-2 viikkoa. Esimerkkihinta sisältää 10 tiin pussin ja tiit logopainatuksilla.

20 kpl á 5,18 €
50 kpl á 4,30 €
100 kpl á 3,82 €
200 kpl á 3,68 €
300 kpl á 3,50 €

BioGolfTees are 100% natural, biodegradable golf tees, made of wheat starch and natural polymers. Therefore the tees are very strong and durable but after usage they will simply disappear within 6 to 8 weeks, thus protecting the environment. Made in Helsinki, Finland.

3,50 € Hinta   (ALV 0%)
9543 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...