Tammikuksa logolla

Tammesta tehty 120 ml kuksa nahkaisella ripuslenkillä. Helppohuoltoiselle kuksalle riittää, kun huuhtelet sen puhtaalla vedellä käytön jälkeen ja se on valmis seuraavaan kertaan. Pesuaineita sen kanssa ei saa käyttääkään.

Kuksan mitat noin 15x 6 cm ja se toimitetaan valkoisessa pahvipakkauksessa. Suositeltava logomerkkaus laserilla kylkeen (40x40 mm) tai kahvaan (30x15 mm). Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä. Esimerkkihinta yhdellä laserilla tehdyllä logolla. Aloituskustannus 49 €.

10 kpl á 12,50 €
20 kpl á 11,50 €
30 kpl á 10,50 €
50 kpl á 9,50 €
100 kpl á 8,50 €

Full oak outdoor cup with hanging cord. Capacity: 120ml. This cup is inspired by popular Nordic and Scandinavian design for the outdoors. Serve your favourite drink while being out in nature on a hike or camping. You can hang the cup on your backpack or in your kitchen by the cord. It is completely made from oak wood, giving it a beautiful natural look. Oak wood is a natural product, there may be slight variations in colour and size per item, which can affect the final decoration outcome. The wood used is sustainably sourced.

8,50 € Hinta   (ALV 0%)
9555 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...