Stanley Perfect Brew kahvisetti

Kahvittelijan tarpeisiin erinomainen setti, joka joka ei suodatinpapereita kaipaa. Setissä Stanley Legendary Camp 0,35L muki sekä Stanley Classic Perfect Brew Pour Over kahvinsuodatin.

Valmistaminen on helppoa: Aseta suodatin mukin päälle, lusikoi kahvinpurut suodattimeen ja lisää kuuma vesi. Anna kahvin tekeytyä muutama minuutti ja nauti valmiista juomasta.

The Legendary Camp Mug 0.35L -termosmuki: Tyylikäs ja kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu, kannellinen muki. Tyhjiöeristys pitää juoman lämpimänä 1,5 tunnin ajan ja takaa myös sen että et polta huuliasi kuten perinteisissä peltimukeissa. BPA -vapaa ja voidaan pestä astianpesukoneessa.

Classic Perfect – Brew Pour Over -kahvinsuodatin: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvinsuodatin 1 - 6 kupilliselle. Suodattimen sisällä mitta-asteikko jonka avulla saat juuri oikean vahvuisen kahvin. Soveltuu käytettäväksi myös termospullon kanssa. Erillistä suodatinpaperia ei tarvita ja voidaan pestä astianpesukoneessa.

Logomerkkaus laseroimalla, kysy tarjous, kiitos. Suositushinta ilman logomerkausta:

40 €

This durable coffee set includes Stanley Perfect Brew coffee filter and a matching Camp Mug for brewing the perfect cup. Easy to use and no paper filters needed. Perfect solution for brewing your fresh brewed coffee at home, in your office, or outdoors.

40,00 € Hinta   (ALV 0%)
9268 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...