Kotimainen pahkakuksa logolla

Suomalainen käsityönä valmistettu kuksa on perinteinen oikea kuksa ja tämä kuksa on valmistettu Suomen Lapissa Ylitorniossa. Koivun uniikki muoto ja luonnon oma kuvio tekevät jokaisesta kuksasta ainutlaatuisen.

Materiaali koivupahka, vetoisuus noin 2 dl ja toimitetaan pakattuna rusetilla solmittuun lahjasellofaaniin. Yksittäispakkaus logotarralla varustettuun pahvikoteloon myös mahdollista, kysy tarjous, kiitos. Minimitilaus 10 kappaletta ja toimitusaika noin viikko.

Helppohoitoinen kuksa on hoidettuna käytössä erittäin pitkäikäinen. Huuhtele kuksa käytön jälkeen puhtaalla vedellä. Älä käytä pesuaineita tai pese kuksaa astianpesukoneessa.

Aidolle kuksalle on myös hyvä tehdä kahvirasvakäsittely mikä parantaa kuksan kestävyyttä ja juotavan juoman maku paranee.

Kahvirasvakäsittely:

  • Laita kuksaan kahvia ja anna olla noin 2 minuuttia. Älä juo tuota kahvia, koska suolaa liukenee huokosista siihen.
  • Kaada pois ja anna kuivahtaa muutama tunti. Puun huokoset ehtivät avautua.
  • Kuivumisen jälkeen tehdään varsinainen kahvirasvakäsittely. Ota suodatinpussin pohjalta käytettyjä märkiä, lämpimiä kahvinpuruja ja hierrä peukalolla lujasti kupin seinämiin kunnes purut ovat kuivuneet. Rasva imeytyy puun avoimiin huokosiin ja muodostaa vettähylkivän rasvakalvon. Kuksa ei kastu, kuivu tai halkea. Kalvon alle jäävät kaikki ylimääräiset maut.
  • Tämän jälkeen kuksa on käyttövalmis!

Logomerkkaus laserilla kuksan kylkeen tai pohjaan. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

Esimerkkihinta kuksa logolla ja sellofaaniin pakattunaa:

10 kpl á 60,00 €

https://www.bmore.fi/liikelahjat/koti-ja-vapaa-aika/juomapullot/kotimainen-pahkakuksa-logolla-p-9554.html

60,00 € Hinta   (ALV 0%)
9554 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...