Camelbak Dart juomareppu

Juomaratkaisujen markkinajohtaja CamelBakin ultrakevyt Dart-juomareppu.  Juoksuun ja pyöräilyyn soveltuva reppu auttaa huolehtimaan nestetasapainosta lisäämättä yhtään ylimääräistä grammaa. Repun muotoilu sopii sekä miehille että naisille ja mahdollistaa käsien vapaan liikkuvuuden. Säiliöön menee vettä 1–2 tunnin suorituksen verran, ja 3 litran säilytystilaan mahtuvat perustarvikkeet. 

Dart-repun saa säädettyä kaikenmallisille käyttäjille sopivaksi. Kapea ja matala, 36 cm pitkä reppu istuu yläselän keskelle ja pysyy tukevasti paikoillaan olka-, kylki- ja rintahihnojen ansiosta. Rintahihnassa on pituussäädön lisäksi myös hihnan korkeuden säätö, mikä on hyvä uutinen naisille – hihnan saa tarvittaessa laskettua rinnan alle.

Juominen käy juomarepuista tutulla tavalla letkun avulla, joten nesteytystä varten ei tarvitse pysähtyä. Letku pysyy kiinni olkahihnan koukussa tai rintahihnan alla, josta sen saa helposti ja nopeasti nostettua huulille. Vesi pysyy hajuttomana, mauttomana ja viileänä antimikrobisessa Antidote‑juomasäiliössä, johon mahtuu 1,5 litraa vettä. Turvallisuutta lisäävät repun etu- ja takaosan heijastavat yksityiskohdat. Toisessa olkahihnassa on joustava verkkotasku esimerkiksi puhelimelle tai energiapatukalle.

Selkäosa: Air Channel. Kantojärjestelmä: Air Mesh.  
PureFlow juomaletku varustettu Ergo HydroLock venttiilillä ja Big Bite Valve suukappaleella. Suuri Antidote Air Light –täyttöaukko. Neljäsosakierroksen kiertyvä tiivis korkki. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: Reppu 2 vuotta ja juomasäiliö sekä letku 10 vuotta.

76,00 € Hinta   (ALV 0%)
7741 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Ota yhteyttä

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...