Stressipallo latauskaapeli

Stressipallo sisäänrakennetuilla latauskaapeleilla kännyköiden, tablettien ja hermojen lataamiseen. Hauska ja hyvän huomioarvon omaava toimiston mainoslahja.

Kaapelit USB-A, Micro USB, Type-C ja Lightning adaptereilla. Tuote saatavana neljässä värissä. Materiaali PU, ABS. Mitat 170x65 mm ja paino 49 g. RoHS.

Logomerkkaus pallon kylkeen ja suurin painoala 32x25 mm. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Esimerkkihinta 1-väripainatuksella. Muut vaihtoehdot, kysy tarjous, kiitos.

Aloituskustannus 49,00 €
100 kpl á 8,90 €
250 kpl á 6,90 €
500 kpl á 6,50 €

Anti-stress ball with built-in 3in1 charging cables. A perfect gadget to have on your desk, manage stress while charging your phone or tablet. A different accessory on the desk, which gives a high advertising value as many will notice it. USB-A to Micro USB, Type-C and Lightning. Charge more, stress less!

6,50 € Hinta   (ALV 0%)
9191 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...