CardProtect RFID suojakortti

Kenties markkinoiden paras suoja maksukortin luvatonta kopiointia vastaan. Kortti mahtuu jokaiseen lompakkoon, joten voit helposti päivittää lempilompakkosi RFID suojatuksi lompakoksi. Maksukorttien lisäksi kannattaa huomioida myös passin suojaus, johon CardProtect myös soveltuu erinomaisesti.

CardProtect aktivoituu automaattisesti huomatessaan RFID lukijasta lähtevän magneettikentän ja tehokkaan suojakentänsä ansiosta tuote suojaa kerralla jopa 20 maksukorttia.

Suojakortti mukautuu täydellisesti varkaan lukijan signaaliin. Mitä tehokkaampi signaali, sitä tehokkaampi on kortin suojasignaali.

Korttia ei tarvitse ladata eikä se häiritse muita laitteita, kuten matkapuhelimia. Täysin vesitiivis, paino 10 g. ja paksuus 1,1 mm.

Sekä korttiin, että mukana tulevaan pahvipakkaukseen saadaan näyttävä painatus tilaavan yrityksen logolla/mainosviestillä, tehden tästä erinomaisen ja pitkäikäisen mainoslahjan. Minimitilaus logomerkkauksella 100 kpl ja toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

Hinta full color painatuksella korttiin ja pakkaukseen:
100 kpl á 14,95 €
200 kpl á 13,95 €
300 kpl á 12,15 €
500 kpl á 10,35 €

10,35 € Hinta   (ALV 0%)
8439 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...