Potturi perunapesuri

Marttojenkin valitsema Suomen paras perunapesuri. Suomessa suunniteltu ja valmistettu tuote, jolla on helppo pestä uudet potut ämpärissä, hanan alla tai vesistöissä. Potturia on helppo ja nopea käyttää. Lisää vain perunat, huuhtele vedellä, ravista ja valmista tulee minuutissa.

Käytössä pitkään kestävässä tuotteessa on vain kaksi irroitettavaa osaa, jotka on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä, tiskiharjalla tai astianpesukoneessa.

Tuote on valmistettu PA6 muovista, joka on turvallinen ja teknisesti erittäin luja muovilaatu ja Potturi on testattu EU:n muoviasetuksen asettaman elintarvikekontaktimateriaalin mukaisesti. Potturi on 100% kierrätettävissä.

Potturista löytyy ns. normaaliversion lisäksi kierrätetyistä materiaaleista valmistettu pesuri, jonka valmistamiseen on käytetty esim. käytöstä poistettuja muovituotteita.

Tuote toimitetaan lähtökohtaisesti ilman logomerkkausta ja minimitilausmäärä on 20 kappaletta á 19,90 € toimitusajan ollessa noin viikko. Tarvittaessa Potturi voidaan logomerkata laseroimalla tuotteen kahvaan, kysy tarjous, kiitos.

Potturi on pakattu vakiopahvipakkaukseen mutta isommissa määrissä myös oman pahvipakkauksen teettäminen on mahdollista. Toimitusaika silloin noin 4-6 viikkoa. Kysy lisää, kiitos.

Designed and manufactured in Finland. Potturi is super easy to use for washing new potatoes. Nice and useful Summer gift.

19,90 € Hinta   (ALV 0%)
9322 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...