Tritan Renew 500 ml juomapullo

Italiassa valmistettu ekologinen Tritan Renew 0,5 litran juomapullo. Pullon materiaali on innovatiivista muovia, jossa hyödynnetäään jopa 50% kierrätettyä materiaalia fossiilisten resurssien sijaan. Kierrätetyn materiaalin käyttö on todistettu käyttämällä ISCC Mass Balance Approach-todennusta.

Materiaali on puhdasta sekä ekologisesti kestävää. Pullossa on iso suuaukko ja korkki on avattavissa yhdellä kädellä. Pullo toimitetaan kartonkisella info pahvilla varustettuna, jonka avulla tuotteen ekologisuus avautuu myös loppukäyttäjälle.

Logomerkkausvaihtoehdot:

  • Tampopainatus keskelle pulloa 25x70 mm
  • Silkkipainatus pulloa ympäri 90x70 mm
  • Digital print 360° jolloin painoala 231x110 mm. Digitaalipainatuksella myös pullon nimikointi on mahdollista, kysy tarjous, kiitos.

Toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Hintaesimerkki 1-värisellä silkkipainatuksella, aloituskustannus 49,00 €. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

50 kpl á 9,90 €
100 kpl á 8,90 €
250 kpl á 7,90 €
500 kpl á 7,50 €

Made in Italy 0,50L water bottle with 1 hand opening. Made with Tritan™ Renew – an innovative plastic that utilises as much as 50% recycled material in place of fossil-based resources. Clear, clean, and sustainable without any compromise on performance and durability. Recycled material verified by using ISCC Mass Balance Approach.

7,50 € Hinta   (ALV 0%)
9357 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...