Ecobottle 650 ml kasvipohjainen juomapullo

EcoBottlen ympäristöystävällinen, kevyt vesipullo on valmistettu 98% sokeriruo'on biomassajätettä ja kierrekorkki on valmistettu portugalilaisesta luonnonkorkista.

Suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa käyttäen pääasiassa hiilinegatiivista uusiutuvaa energiaa. Erinomainen ympäristö- ja ilmastoystävällinen vaihtoehto juomapulloksi positiivista huomiota herättävää ja ekologisesti vastuullista myynninedistämistä varten.

Toimistoon, kuntosalille tai matkoille. 100% ympäristöystävällinen ja kasvipohjainen. Ei sisällä BPA- ja DEHP-yhdisteitä. Elintarvikekäyttöön hyväksytty ja vuotamaton. Tilavuus 650 ml. Valmistettu Ruotsissa. Mitat: halkaisija 7,5 cm, pituus 19,5 cm ja tilavuus 650 ml.

Useita logomerkkausvaihtoehtoja. Esimerkkihinta 1-värisellä tampopainatuksella kylkeen (30x70 mm). Aloituskustannus 49,00 € ja toimitusaika noin 3 viikkoa. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

50 kpl á 17,90 €
100 kpl á 16,90 €
200 kpl á 15,90 €
300 kpl á 14,90 €
500 kpl á 12,90 €

EcoBottle is an eco-friendly, lightweight water bottle. This bottle is made from 98% sugar cane biomass waste. The screw cap is made of natural Portuguese cork. Designed and manufactured in Sweden using mainly carbon negative renewable energy. This product is environmentally and climate friendly, with a very elegant basic design. This is the perfect bottle for eye-catching and ecologically responsible promotions. Ideal for the office, gym or travel. 100% eco-friendly and plant-based. Free from BPA and DEHP. Food grade approved and leak proof. Volume 650 ml. Made in Sweden.

12,90 € Hinta   (ALV 0%)
9399 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...