Cottover huppari Fairtrade

Cottover huppari miehille ja naisille. Sisäpuoli harjattua pehmeää puuvillaa ja hupussa kaksinkertainen kangas. Etutasku ja hihansuissa sekä helmassa 2x2 ribbineulos. Suositeltava logomerkkaus brodeeraus tai siirtokuva. Logomerkkauksella, kysy tarjous, kiitos.

80% Reilun kaupan luomupuuvillaa ja 20% kierrätettyä polyesteria. 280 gsm. Naisten koot XS-XXL ja miesten S-4XL. Konepesu 40˚

Saatavana myös lapsille.

Cottover –malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Cottover –mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilunkaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover –malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristö ja työoloja koskevat vaatimukset.

59,00 € Hinta   (ALV 0%)
8843 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...