Siemen mainospussi 68x100 mm

Siemen symbolisoi uuden alkua ja kasvamista, joten se soveltuu hyvin neliväripainetussa pussissa myös mainosviestinnän tueksi.

Vaihtoehdot: kehäkukka, pensas- ja köynnöskrassi, tilli, persilja, auringonkukka, ruiskukka, basilika, sitruunabasilika, korianteri, timjami, kesäkukkaseos, sitruunamelissa, salvia, rairuoho, ohra, ruohosipuli, lehtisalaatti, rucola, pinaatti.

Siemenet ovat EU-hyväksyttyjä ja niiden alkuperämaa saattaa vaihdella toimituserittäin. Pussit painetaan ja pakataan Suomessa. Pussin mitat 68x100 mm. Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Aloituskustannus 25,00 €
100 kpl á 2,49 €
300 kpl á 1,69 €
500 kpl á 1,39 €
1000 kpl á 1,25 €
3000 kpl á 1,15 €

Seeds in a promotional printed bag. Seed options: marigold, bush and climbing cress, dill, parsley, sunflower, marigold, basil, lemon basil, coriander, thyme, summer flower mix, lemon balm, sage, ryegrass, barley, chives, lettuce, rocket, spinach.

0,89 € Hinta   (ALV 0%)
9530 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...