Promo siemen mainospussi EU tuotanto

Siemenpussi omalla logopainatuksella on tehokas mainosväline. Pieni ja kevyt tuote, johon mahtuu hyvin painatusta ja ajatus itävästä siemenestä tukee markkinointiviestisi kasvutarinaa.

Siemenpussin mainosviesti tavoittaa ensin sen antohetkellä esim. messuilla ja uudelleen, kun siemen kasvaa ja kukkii.

Valmistusmaa Tanska ja siemenet tulevat myös Euroopasta (valmistusmaa saattaa vaihdella erän mukaan). Saatavilla noin 50 peruslajiketta ja jos niistä ei löydy toivomaasi, niin kysy. Saatavana niin yrttejä, juureksia kuin kukkiakin esim. basilika, ruohosipuli, sitruunamelissa, tinjami, yrttisekoite, punajuuri, kurkku, cayenne pippuri, persilja, baby salaatti, porkkana, valkoinen apila, pinaatti, retiisi, krassi, herne, kehäkukka, unikko, zinnia dahlia, auringonkukka ja ruiskukka.

Esimerkkihinnan pussin koko 62 x 80 mm ja painoala 54 x 80 mm. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa.

Siemenpussi saatavana myös isommassa koossa 87 x 129 mm tai 93,4 x 152,5 mm mikä voisi toimia hyvin postikorttinakin. Isommat pussit, kysy tarjous, kiitos. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan tarjouspyynnön yhteydessä.

Aloituskustannus 49,00 €
2000 kpl á 0,89 €
3000 kpl á 0,69 €
4000 kpl á 0,55 €
5000 kpl á 0,49 €
7500 kpl á 0,35 €
10000 kpl á 0,29 €

Fully personalised seed packets provide you with an inexpensive and effective way to promote your product or service. Design it as a business card to hand out to prospective clients or even as a postcard to use as a mailer.

0,29 € Hinta   (ALV 0%)
9331 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...