Sprout istutettava siemenkynä

Mainoskynä, joka viestii vihreitä arvoja, kestävää kulutusta ja kasvua. Käytä kynää normaalisti kirjoittamiseen ja kun olet teroittanut sen lähes loppuun, istuta kynä multaan. Muutaman viikon päästä purkista kasvaa esimerkiksi basilika tai kirsikkatomaatti.

Siemenkynä on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, ei sisällä lyijyä ja on 100% myrkytön. Valmistusmaa Tanska. Kynän päähän on merkattu englanniksi, mitä siemeniä kynä sisältää ja saatepahvissa on istutusohjeet englanniksi.

8 siemenvaihtoehtoa: basilika, kirsikkatomaatti, päivänkakkara, lemmikki, salvia, kuusi, auringonkukka ja tinjami. (Basil, Cherry, Daisy, Forget me not, Sage, Spruce, Sunflower, Thyme).

Toimitusaika pelkkä kynä noin 14 työpäivää, kynä vakiopahvilla noin 16 työpäivää ja kynä kustomoidulla pahvilla noin 18 työpäivää.

Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä. Logomerkkaus laserilla kynän varteen (5x100 mm). Aloituskustannus 49 €.

Kynä laseroidulla logolla:
250 kpl á 2,35 €
500 kpl á 2,19 €
1000 kpl á 1,79 €
2500 kpl á 1,69 €

Kynä laseroidulla logolla sekä vakio pahvipakkauksella:
250 kpl á 2,79 €
500 kpl á 2,65 €
1000 kpl á 2,26 €
2500 kpl á 2,09 €

Kynä kustomoidulla saatepahvilla, kysy tarjous, kiitos.

Use your pencil, then plant it and watch it grow. Sprout™ is made of sustainably harvested wood and contains no lead. There are 8 different plant and flower seeds available. The pencil includes a laser engraving. Optionally, it can include a standard cardboard or customizable cardboard (FSC) with planting instructions (price on demand).

1,69 € Hinta   (ALV 0%)
8165 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...