Kangasmerkki logolla kudottu EU tuotanto

Euroopassa valmistettu kudottu kangasmerkki logolla ja omalla muodolla. Kudotuissa merkeissä on mahdollista toteuttaa aineiston pienet yksityiskohdat tarkemmin, kuin esim. brodeeratuissa merkeissä ja ne ovatkin hieman pehmeämpiä tai taipuisampia. Toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Valmistusmaa Alankomaat.

Merkki voidaan kiinnittää kankaaseen pohjamateriaalin valinnasta riippuen mm. ompelemalla, silittämällä, tarranauhalla tai tarralla.

Lanka voi olla myös pimeässä hohtavaa, heijastavaa, hopea- tai kultalankaa. Kangasmateriaali twill, huopa tai heijastava.

Kaikki kangasmerkit valmistetaan tilaustyönä aineiston ja merkin kokotoiveen mukaan, joten lopullinen hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä. Esimerkkihinta sisältää:

  • Merkin koko 80x80 mm tai 80 mm pyöreä.
  • Pohjassa silitettävä kiinnityskangas.
  • Kangas twill.
  • Kudottu kuvio peruslangalla.
  • Värien lukumäärä max. 8 väriä.
  • Merkissä brodeerattu reunus.

Aloituskustannus 35 €
50 kpl á 3,19 €
100 kpl á 2,39 €
200 kpl á 1,69 €
300 kpl á 1,49 €
500 kpl á 1,39 €
1000 kpl á 1,29 €
2000 kpl á 1,19 €

High quality woven badges distinct them for others by high density and great details. Whereas embroidery badges give a 3D feeling and traditional craftmanship, with woven badges you will get more details. Embroidery badges are thicker and stronger, whereas woven badges are flexibler and softer. Woven badges are a good alternative to embroidery badges when the design has a lot of details and small texts and details are of importance. Manufactored in the Netherlands.

1,19 € Hinta   (ALV 0%)
9572 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...