Heijastava avaimenperä oma muoto

Edullinen heijastava avaimenperä omalla muodolla ja palloketjulla. Avaimenperän maksikoko voi olla noin 6x6 cm.

Tuotteen pohjavärin sekä heijastavan kalvon värin voi valita värikartasta. Näin avaimenperään on materiaalin värin valinnan avulla mahdollista rakentaa tehosteväri tukemaan logopainatuksen väriä. Katso esimerkki Rekka avaimenperä, jossa punainen PVC kalvo sekä valkoinen heijastava kalvo.

Logopainatus voidaan tehdä joko A heijastavan kalvon päälle, jolloin logo erottuu parhaiten tai B heijastavan kalvon alle, jolloin tuotteen heijastavuus on paras. Katso kuva esimerkeistä. Huomioithan, että avaimenperä ei ole heijastin turvatuote.

Tuotantoaika määrästä riippuen 7-14 työpäivää ja toimitus Suomeen noin 9-12 päivää. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön avulla. Esimerkkihintaan sisältyy tuote 1-väripainatuksella. Aloituskustannus 49,00 €.

250 kpl á 0,98 €
500 kpl á 0,69 €
1000 kpl á 0,45 €
2500 kpl á 0,39 €
5000 kpl á 0,32 €

Custom shape, reflective keychain (not for safety use) with colored PVC inside and colored reflective foil on the outside. Max. size: 6x6cm. 1-colour imprint is included in the price. Select to print the logo on the outside of the item for higher visibility of your logo (A), alternatively you can print on the inside for the larger reflective area (B).

0,32 € Hinta   (ALV 0%)
9618 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...