Vinga Bermond viikonloppulaukku ekologinen

Tyylikäs Vinga Bermond viikonloppulaukku, jonka valmistamiseen käytetyn materiaalin kokonaismäärästä 32% on kierrätettyä. Virtaviivainen ja ajaton muotoilu.

Ulkopuolen materiaali on kierrätettyä PU-nahkaa ja sisävuori kierrätyskangasta. Vetoketjut aukeavat alas asti, jotta pystyt helposti pakkaamaan laukun ja etsimään sieltä tuotteita. Tukevat kahvat ja säädettävä olkahihna helpottaa laukun käsittelyä kaikentyyppisessä käytössä. RCS-sertifioitu kierrätysmateriaali varmistaa kierrätettyjen materiaalien täysin sertifioidun toimitusketjun. Laukun mitat 48,5x30x25 cm.

Suositeltava logomerkkaus digitaalinen siirtokuva laukun sivulla (220x100 mm). Aloituskustannus 49,00 €. Tuote saatavana myös ilman logomerkkausta, kysy tarjous, kiitos. Toimitusaika logolla noin 2-3 viikkoa. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

Digitaalisella siirtokuvalla:
5 kpl á 60 €
10 kpl á 58 €
20 kpl á 57 €
30 kpl á 56 €
50 kpl á 52 €
100 kpl á 48 €

Stylish and timeless Vinga Bermond weekend bag. 32% of the used materials are recycled.

48,00 € Hinta   (ALV 0%)
9632 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...