Tick Master punkinpoistaja logolla kotimainen

Suomessa valmistettu ammattimainen Tick Master 2-in-1 punkinpoistaja. Punkin mahdollisimman nopea irroittaminen ihosta pienentää riskiä sairastua punkin levittämiin tauteihin eli borrelioosiin tai puutiaisaivotulehdukseen.

Tuotetta on kehitetty edelleen aikaisemmasta versiota, mikä tekee punkkien irroittamisen helpommaksi hankalistakin paikoista. Välineessä on eri kokoiset päät nymfille sekä täysikasvuiselle punkille ja tuote soveltuu käytettäväksi myös lemmikkien kanssa. Erinomainen kotimainen mainoslahja.

Logomerkkaus painattamalla tuotteen varteen. Painoalan suuruus noin 35x5 mm ja toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Vakioväreinä lime, pinkki, sininen, musta sekä valkoinen.

Tuote toimitetaan pakattuna kiinni vakioinfopahvissa, joka on mahdollista räätälöidä alkaen 2500 kappaleen tilauksissa. Kysy tarjous, kiitos.

Esimerkkihinta 1-väripainatuksella sekä vakioinfopahvilla. Aloituskustannus 49,00 €. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

250 kpl á 4,79 €
500 kpl á 4,19 €
1000 kpl á 3,49 €
2500 kpl á 3,29 €


2in1 Tick Master professional tick remover for people and pets.
Hooks for small nymfs and mature ticks. Made in Finland from recycled material.

3,29 € Hinta   (ALV 0%)
9348 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...