Joyful lahjakortti 29,00 - 99,00 €

Lahjakortti on näinä etätyöaikoina oiva tapa muistaa omaa henkilökuntaa sekä yhteistyökumppaneita. Kortti myös ilahduttaa lahjan saajaa kolmeen otteeseen. Saadessaan kortin, valitessaan mieleisen lahjan ja kun valittu tuote saapuu.

Joyful Giftcard lahjakortti tarjoaa laadukkaan valikoiman neljässä eri hintaluokassa ja vaihtuvasta valikoimasta tarjolla tuotteita mm. merkeiltä: Craft, Clique, Cutter&Buck, Sagaform ja Orrefors.

Tutustu tästä lisää kortista

Lahjan tilauksen jälkeen Posti toimittaa paketin toimitusosoitetta lähimpään noutopisteeseen seitsemän arkipäivän kuluessa. Toimitusmaksu lahjaa kohden á 9,00 €.

Yli 30 kappaleen tilauksissa on mahdollista lisätä oma personoitu tervehdysviesti kortin lunastussivulle ja yli 100 kappaleen tilauksissa voidaan tervehdys painattaa myös lahjakortteihin.

Tutustu koko ajan päivittyvään lahjavalikoimaan teskikoodeilla osoitteessa: www.joyful.fi

Hintaryhmä 29,00 € DEMO29
Hintaryhmä 49,00 € DEMO49
Hintaryhmä 69,00 € DEMO69
Hintaryhmä 99,00 € DEMO99

29,00 € Hinta   (ALV 0%)
8967 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...