Joey duffelilaukku ekologinen

GRS kierrätetystä kankaasta valmistettu valmistettu Joey duffelilaukku. Kevään 2023 uutuustuote.

Erittäin lujista ja kestävistä materiaaleista ja GRS-kierrätetystä kankaasta valmistetussa GRS RPET -vuorellisessa 25-litraisessa Joey-duffelilaukussa on tilava vetoketjullinen päälokero, jossa on vetoketjullinen sisätasku säilytystä varten.

Laukussa on myös yksi avoin etutasku ja takana toinen vetoketjullinen tasku vetokahvaa varten, ja sitä voidaan kuljettaa omien mieltymysten mukaan joko vahvistetuilla kantohihnoilla tai irrotettavalla ja säädettävällä olkahihnalla. Hienovarainen mattapintainen metallikoristelaatta saa logon loistamaan.

  • Materiaali 80% GRS sertifioitu kierrätetty puuvilla ja 20% Puuvilla, 330 g/m2.
  • Mitat 60x22x29 cm.
  • Tilavuus 25 L
  • Suositeltava logomerkkaus laserilla edessa olevaan laattaan 38x14 mm.
  • Muut merkkaustavat laukun eteen brodeeraus (78x78 mm) tai siirtokuva (140x60 mm).
  • Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Esimerkkihinta logo laseroituna, aloituskustannus 49 €. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

10 kpl á 35 €
25 kpl á 33 €
50 kpl á 29 €
100 kpl á 26 €

Composed with highly durable and sustainable materials, GRS recycled canvas and GRS RPET lining, the 25 litre Joey sports duffel bag features a spacious zippered main compartment with an inner zippered pocket for safekeeping.

It also has 1 open front pocket and another strap zippered pocket on the back for trolley, and it can be carried either by reinforced webbing handles or the detachable and adjustable shoulder strap for comfort. The decorative metal plate can make a logo shine through its subtle and matt finish. 80% GRS certified recycled cotton and 20% Cotton, 330 g/m2.

26,00 € Hinta   (ALV 0%)
9510 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...