Ekologinen tiskirätti logolla

Ruotsissa valmistettu luonnonmukainen tiskirätti on 70% selluloosaa ja 30% puuvillajätettä. Selluloosa on maapallon runsain orgaaninen polymeeri, ja se on olennainen osa kasvien ja monien levälajien soluseiniä. Selluloosaa käytetään pääasiassa paperin valmistukseen. Puuvillajäte koostuu puuvillakuiduista, jotka ovat liian lyhyitä käytettäväksi tekstiiliteollisuudessa. Tämä on ihanteellinen ja kestävä korvike tiskiräteille, joiden valmistuksessa käytetään usein muovia.

Bio-tiskirätti voidaan pestä jopa 90 asteessa, ja sitä voidaan käyttää uudelleen satoja kertoja. Kun tiskirätti on vaihdettava, se voidaan heittää biojätteeseen. Tuote on biohajoava ja hajoaa täysin 6–8 viikossa. Mitat 172 x 200 mm.

Logomerkkaus silkkipainattamalla 152x180 mm ja enimmillään neljä painoväriä. Toimitusaika noin 5 viikkoa ja minimitilausmäärä 1000 kappaletta. Esimerkkihinta 1-väripainatuksella, aloituskustannus 49,00 €.

1000 kpl á 3,19 €

2000 kpl á 3,09 €

3000 kpl á 2,79 €

5000 kpl á 2,39 €

This organic dishcloth is 70% cellulose and 30% cotton waste. Available with printing in up to 4 colours. Cellulose is the most abundant organic polymer on earth and is an essential part of the cell wall of plants and many algae species. Cellulose is mainly used to make paper. Cotton waste consists of cotton fibres that are too short to be used in the textile industry. This is an ideal and durable substitute for dishwashing rags, which are often made from plastic. Organic dishcloths can be washed at up to 90 degrees and can be reused hundreds of times. When it needs to be replaced, it can be thrown away with organic waste. The product is biodegradable and will fully biodegrade within 6-8 weeks. Made in Sweden.

2,39 € Hinta   (ALV 0%)
9400 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...