CC Supreme Unlimited lahjakortti

Ilahduta etätyöntekijää mieluisalla lahjalla. Kotona oleskelun lisääntyessä päivää voi hyvinkin piristää pienet nokoset uusissa lakanoissa, kokkailu hyvillä välineillä tai valmis herkullinen suupala kotiin toimitettuna. Tai jokin muu kiva lahja, jotka löytyvät Connaisseur Card Supreme Unlimited lahjakortin valikoimasta.

Herkuista kodin tekstiileihin ja sisustukseen. Lohta eri muodoissa, savuporoa, hirvipaistia, whiskycheddar juustoa, wokkipannu non-stick pinnalla, valurautainen uunivuoka, pussilakanasettejä, viikonloppukassi, myrskylyhty, retkikirves, bluetooth kaiutin, Mariskooli kulho ja paljon muuta. Valittavissa oleva ja päivittyvä valikoima on aina ajan tasalla, joten tilaaja saa juuri valitsemansa lahjan.

Sinä annat lahjaksi kortin, lahjan saaja valitsee mieleisensä tuotteen ja Connaisseur Card hoitaa loput. Postnord toimittaa lahjan perille ja elintarvikkeet toimitetaan pakastettuina, jotta kylmäketju ei katkea.

Lahjakortin mukana tulee postitettava kirjekuori. Lahjakorttiin on myös mahdollista painattaa esimerkiksi antavan yrityksen logo sekä sesonkitoivotukset. Aloituskustannus silloin 35,00 € ja painatus 0,50 € per kortti.

Toimitusaika painamattomille lahjakorteille muutama päivä ja painetuille noin kaksi viikkoa.

CC Supreme Unlimited lahjakortti on mahdollista toimittaa myös sähköisesti. Kysy lisää, kiitos.

Kortin hinta 39,00 € ja toimitusmaksu 10,00 € per lahja. Tutustu korttiin sekä lahjavaihtoehtoihin menemällä osoitteeseen: www.ccard.fi ja kirjoita lunastusruutuun UNLIMITED39

39,00 € Hinta   (ALV 0%)
7655 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...