Joey 15" läppärireppu ekologinen

GRS-kierrätetystä kankaasta valmistettu rullattava Joey reppu 15" kannettavalle tietokoneelle. Kevään 2023 uutuustuote.

Erittäin lujista ja kestävistä materiaaleista ja GRS-kierrätyskankaasta valmistetussa GRS RPET -vuorellisessa ja kiinni rullattavassa repussa on erillinen tablettitasku ja 15" pehmustettu lokero kannettavalle tietokoneelle. Repussa on myös kaksi vesipullotaskua sivuilla ja yksi suuri vetoketjullinen etutasku sekä vetoketjullinen rullattava avausmekanismi, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja lisää turvallisuutta.

Reppua on helppo ja mukava kantaa ja käyttää työlaukkuna kahden vahvistetun kantohihnan avulla. Hienovarainen mattapintainen metallikoristelaatta saa logon loistamaan. 80% GRS sertifioitu kierrätetty puuvilla ja 20% Puuvilla, 330 g/m2.

  • Materiaali 80% GRS sertifioitu kierrätetty puuvilla ja 20% Puuvilla, 330 g/m2.
  • Mitat 32x12x56 cm.
  • Tilavuus 15 L
  • Suositeltava logomerkkaus laserilla edessa olevaan laattaan 38x14 mm.
  • Muut merkkaustavat repun eteen brodeeraus (78x78 mm) tai siirtokuva (190x130 mm).
  • Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

Esimerkkihinta logo laseroituna, aloituskustannus 49 €. Huomioithan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

10 kpl á 37 €
25 kpl á 35 €
50 kpl á 32 €
100 kpl á 28 €

Composed with highly durable and sustainable materials, GRS recycled canvas and GRS RPET lining, the Joey retail-inspired rolltop backpack features a dedicated tablet sleeve along with a 15" padded laptop compartment.

The backpack also has 2 side water pockets and one zippered large front pocket, as well as a zippered rolltop opening for maximum storage and safety. The 2 reinforced webbing handles makes it easy and comfortable to carry around as a business tote. The decorative metal plate can make a logo shine through its subtle and matt finish.

80% GRS certified recycled cotton and 20% Cotton, 330 g/m2.

28,00 € Hinta   (ALV 0%)
9507 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...