Ekologinen hiirimatto näytönpuhdistaja logolla

RPET hiirimatto ja samalla näytönpuhdistaja on valmistettu 70% kierrätetyistä muovipulloista. Etupuolelle täysvärinen logopainatus ja hiirimaton taustalla oleva liukueste pitää maton käytettäessä paikallaan. Toimitusaika noin 4 viikkoa.

Hiirimaton mitat 195 x 195 mm ja sublimaatiopainatuksella painovärien lukumäärällä ei ole vaikutusta hintaan. Tuote voidaan pakata lisäpalveluna ruskeaan pahvipakkaukseen, kysy tarjous, kiitos.

Tuotteeseen käytetyt muovipullot ovat merestä kerättyjä. Keräyksen järjestävän kanadalaisen Plastic Bank organisaation tavoite on puhdistaa valtameret muovijätteestä ja samalla tukea köyhtyneitä yhteisöjä. Plastic Bank maksaa Haitin, Philippiinien sekä Indonesian asukkaille kerätystä muovista, joka näin päätyy kierrätetyksi materiaaliksi Social Plastic® tuotemerkin tuotteisiin.

Huomiothan, että hinta sekä toimitusaika varmistetaan aina tarjouspyynnön yhteydessä.

Aloituskustannus 49,00 €
500 kpl á 4,29 €
1000 kpl á 3,49 €
2500 kpl á 2,90 €


A green, sustainable mousepad (and screencleaner) made from 70% recycled PET (RPET), old PET bottles. A super thin mousepad and screencleaner in one. Very small in size and because of the anti-slip layer at the back it does not slip on your desk. Article can be printed full-color.

2,90 € Hinta   (ALV 0%)
8791 Tuotenumero

  • Lisättyäsi tuotteen tarjouspyyntölistalle, voit siirtyä suoraan tarjouspyynnön tekemiseen tai jatkaa tuotteiden selailua ja pyytää tarjouksen myöhemmin useammasta tuotteesta kerralla. Muista, että tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

  • Huomiothan, että palvelemme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.


« Tuoteryhmän tuotteet

Kirjaudu Extranettiin

Käyttäjä:
Salasana:

Unohditko salasanasi?

Päivitetään ostoskoria...