Pyydä tarjous

Pysy uutisaalloilla

tMorella tapahtuu taas!

21.08.2011

Tervetuloa!

Emme ole tänä vuonna mukana Gimme Liikelahjat -messuilla. Sen sijaan järjestämme samaan aikaan ikioman tapahtuman liike- ja mainoslahjojen ostajille sekä niiden käyttöä yritysten markkinoinnissa ja viestinnässä suunnitteleville henkilöille.

Oletko sinä yksi heistä? Jos  olet, tule viihtymään kanssamme ja tutustumaan samalla tämän vuoden liikelahjauutuuksiin sekä yli tavanomaisen ulottuvaan palveluumme.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona ja torstaina 7–8.9 upeissa tiloissamme Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella (katso reittiohjeet). Ovet avataan molempina päivinä kello 10.00 ja ne pidetään auki aina iltakuuteen asti. Voit siis tulla paikalle kun se sinulle parhaiten sopii.

Upeiden liikelahjojejn lisäksi tarjolla on maistuvaa pikkupurtavaa juhlavan juomatarjoilun kera. Joten tule siis viihtymään. Laitetaan samalla yrityksesi liikelahja-asiat kuntoon!

Koska tilamme ovat upeat mutta rajalliset, kykenemme ottamaan vastaan ainoastaan 100 vierasta/päivä. Ilmoittaudu siis ennakkoon klikkaamalla tästä.

Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta saat ottamalla yhteyttä. Yhteystiedot näet oikealla.