Pyydä tarjous

Pysy uutisaalloilla

More Exclusive – palkitsevaa kanta-asiakkuutta

26.03.2010

bMoren laajennettujen nettisivujen myötä julkaisimme myös More Exclusive -kanta-asiakaspalvelun. Tätä erityisen palkitsevaa kanta-asiakkuutta pääset hyödyntämään rekisteröityneenä asiakkaana. Siihen liittymällä voit kartuttaa omia lahjapisteitäsi. Kun valitset liikelahjasi bMoren laadukkaasta valikoimasta, palkitsemme sinut jo pienehköistä liikelahjaostoista.

Lahjapisteitä saat kerralla enemmän suuresta kertaostosta tai keräämällä niitä tasaisesti pienemmillä liikelahjaerillä. Tarjolla on korkealaatuista lahjoja: muun muassa viinikaappeja, rannetietokoneita sekä muoti-, sisustus- ja matkalahjakortteja. Luvassa on sitä ainutlaatuisempia lahjoja mitä suurempi on lahjapistekertymäsi.

Lisäksi rekisteröitymällä pääset hyötymään kattavammasta sisällöstä. Näet muun muassa ostohistoriasi sekä yhteyshenkilösi bMorella. Tietysti More Exclusive on käytännössä myös sitä, että olet aina askeleen edellä liikelahjoissa – saat ensimmäisenä tietoa uutuuksista, yksilöllisiä tarjouksia ja kuulet tulevista trendeistä. Samat tunnukset käyvät myös bMoren aktiiviseen huutokauppaan, josta paljastamme lisää lähiaikoina.