Pyydä tarjous

Pysy uutisaalloilla

Ajankohtaista

Plasmasytytin on syksyn hitti!

Plasmasytytin on syksyn suosikki liikelahja. Toimii myös tuulessa ja helposti uudelleenladattava USB johdon avulla. Turvallinen sytytin.

Roosa nauha JVC kuulokkeet naisille

Kevyet ja miellyttävät käyttää, laadukkaat Bluetoth kuulokkeet, jotka tukevat erittäin hyvää asiaa. Osa JVC Roosa kuulokkeiden hinnasta lahjoitetaan syövänvastaiseen tutkimukseen.

CardProtect on kenties markkinoiden paras lompakon RFID suoja

Kenties markkinoiden paras suoja maksukortin luvatonta kopiointia vastaan. Kortti mahtuu jokaiseen lompakkoon, joten voit helposti päivittää lempilompakkosi RFID suojatuksi lompakoksi.

Seinäkalenterilla mainosviestisi on esillä vuoden jokaisena päivänä

Seinäkalenteri logopainatuksella on edullinen tapa saada yrityksen logo sekä yhteystiedot esille vuoden jokaisen päivänä.

Tässä alkaa heijastimien pitkä sesonki

Edullinen, turvallinen ja hyödyllinen, heijastin on täydellinen pieni mainoslahja, jonka huomioarvo säilyy pitkään.

Kesän aukiolo

bMore palvelee läpi kesän

Webbikameran suojus

Helppokäyttöinen CamCover webbikameran suojus suojaa yksityisyyttä. Liuta auki webbipalaveria varten ja sulje, kun et tarvitse kameraa.

Chat palvelu

Chat palvelun avulla on helppo lähettää kysely mainoslahjoista myös toimistoajan ulkopuolella.

EU tietosuoja-asetus

Sinua varmastikin kiinnostaa tietää, millaista tietoa bMore tallentaa. bMore ei tallenna tilaajan tietoa muulta osin kuin niitä tilauksen toimittamiseen tarvitaan kuten organisaatio, tilauksen tekijä ja/tai vastaanottaja, toimitus- ja laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostisoite.

Laadukkaat Craft tekstiilit henkilöstön käyttöön

Craft on erinomainen valinta aktiivisesti liikkuville ihmisille ja tunnettuna skandinaavisena merkkinä se soveltuu erinomaisesti vaikkapa yrityksen Tyky päiville.